Köpvillkor

Köp- och leveransvillkor

Minimiorder
Vi har ingen gräns för minimiorder.

Priser
Moms ingår i priset med f.n. 25%, vid redskap, Porslin,Kläder

Moms ingår i priset med f.n. 12%, vid livsmedel

Moms ingår i priset med f.n. 6%, vid böcker och tidskrifter

Miljöavgift tillkommer på alla beställningar sortering Wellpapp 16 kr exkl moms.

Betalningsalternativ

- Klarna

Löser du inte ut paketet debiteras du med 300 kr för frakt och hanteringskostnader.

- Förskottsbetalning

Leveranstid
Normal leveranstid är några dagar. Vanligtvis skickas varorna från oss samma dag eller nästkommande vardag. Vid högsäsong kan det ta ytterligare någon/några dagar, Meddela oss om det är extra brådskande.

Leveranssätt
Vi skickar beställningar som postpaket/brev/DHL miljöfrakt.
Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.

 

Frakt
Vi tillämpar enhetsfrakt. Fraktkostnaden för din beställning är endast SEK 50:-.

Vid beställning överstigande SEK 1500:- bjuder vi på fraktkostnaden.

Detta gäller för beställningar inom Sverige. Vid beställning med leverans utanför Sverige debiteras verklig fraktkostnad.

 

Ångerrätt
Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning. Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast inom fjorton (14) dagar från det att varan mottagits. (Gäller ej vid specialbeställda varor). Vänligen observera, att av hygienskäl tar vi ej använda köksredskap i retur. Vi följer Konsumentverkets rekommendationer se: Konsumentverket.se

 

Skador på paket och ej uthämtade paket
Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret eller annan transportör och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till postens eller transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med posten eller transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss.
Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss (paket 14 dgr), så fakturerar vi dig 300 kr för vårt arbete med hantering av varorna.

 

Reservationer
Vi reserverar oss för: eventuella tryckfel på webbsidan, slutförsäljning av varor i  webbutiken, samt förseningar hos Posten som vi inte kan rå över. Vi garanterar inte att bilderna återger produkternas exakta utseende. En viss färgskillnad kan också förekomma, beroende på bildskärm och upplösning.

 

Personuppgiftslagen
Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL).